Това, хора, е гербаджийски дискурс: Росина Станиславова обясни за OFFNEWS,

...
Това, хора, е гербаджийски дискурс: Росина Станиславова обясни за OFFNEWS,
Коментари Харесай

Дайнов: Внушението е, че ГЕРБ са правилото, тоест всички са като ГЕРБ

Това, хора, е гербаджийски дискурс:
" Росина Станиславова изясни за OFFNEWS, че не е отказала информация, само че жалбата би трябвало да съдържа три имена, адрес на жалбоподателя и други данни, с цел да бъде в действителност тъжба. В случая има единствено две имена и имейл адрес, което е сигнал, а не тъжба, изясни районният кмет. "
 Лют скандал в ефир - плащала ли си е сама непозволено пари районна кметица за ръководство на европроект? Лют скандал в ефир - плащала ли си е сама непозволено пари районна кметица за ръководство на европроект?
Имам право да запитвам като общински консултант по какъв начин се разходват общински пари. Те не са общински, управляват се от Управляващ орган отвън...
Внушението е, че ГЕРБ са правилото, т.е. всички са като ГЕРБ. Защо тогава да се гласоподава за който и да е различен, откакто и той ще прави като ГЕРБ?
Така се губят избори. Това ще се преподава - най-вероятно и от мен. Ако до края на деня Демократична България предприеме ефикасни ограничения за ограничение на вредите - и това ще се преподава, в обществената мрежа Facebook.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР