“Това е знак, че нашата държава вече е цел, а

...
“Това е знак, че нашата държава вече е цел, а
Коментари Харесай

Бивш зам.-шеф на разузнаването: Нашата държава вече е цел, а политиците трябва да внимават какво говорят

“Това е знак, че нашата страна към този момент е цел, а политиците би трябвало да внимават какво приказват ”. Това разяснява пред bTV Николай Русатев, някогашен зам.-шеф на военното разузнаване във връзка обвиняването на Кремъл, че камионът, взривил се на Кримския мост, е тръгнал от България.

Москва твърди, че жители от няколко непознати страни са помогнали в подготовката за офанзивата.

Според Русатев това е притеснително за нашите служби, че не са засекли камиона.

“Кримският мост е най-охраняваното оборудване в международен мащаб. Той има над 20 отбрани, които са последните постижения на науката и техниката в тази страна. Според мен персонално единствено с присъединяване на вътрешни хора, т.е. с умишлени пропуски, с цел да се допусне подобен камион да влезе и да стигне до там ”, сподели той.

Русатев изясни, че всички, които се интересуват от този спор, знаят, че към този момент има доста съществени несъгласия в държавното управление на Русия.

“Има една екстремистка група, която доста упорства за по-радикални дейности и това нещо не убягва от погледа на НАТО и страните, които поддържат Украйна. Според мен има информация, че се изразходват големи средства да се подкупват съветски както военни, по този начин и от специфични служби хора, с цел да саботират от вътрешната страна целия развой ”, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР