Това е ясен сигнал за Tesla, че не могат да

...
Това е ясен сигнал за Tesla, че не могат да
Коментари Харесай

Група норвежки профсъюзи казва, че ще действа срещу Tesla в знак на солидарност с шведските си колеги

„ Това е явен сигнал за Tesla, че не могат да транспортират шведски Tesla през Норвегия “, сподели Eggum, добавяйки, че е прекомерно рано да се кажете кои тъкмо ограничения ще бъдат приложени. Ако въпреки всичко се опитат да го създадат, „ това ще бъде посрещнато с дейности и ние ще предприемем нужните ограничения, с цел да работи това “. взаимност със 130-те членове на IF Metall, които излязоха на 27 октомври в седем сервиза в Швеция, където се обслужват известните електрически коли.

Няколко шведски синдиката, в това число пощенски чиновници, от този момент се причислиха към вълна на взаимност с настояванията на IF Metall.

Tesla, която не е профсъюзна в международен мащаб, няма индустриален цех в Швеция, само че има няколко сервизни центъра.

Ходът идва ден след Съединените щати Федерацията на служащите в прилежаща Дания съобщи, че е имало спекулации, че Tesla ще достави колите си до датските пристанища и ще ги транспортира с камиони до Швеция, откакто шведски докери блокираха приемането на авто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР