Това е вулгаризиране на темата, опит за целенасочена политическа атака

...
Това е вулгаризиране на темата, опит за целенасочена политическа атака
Коментари Харесай

Антон Кутев: Управлението е пред падане заради некадърност

Това е вулгаризиране на тематиката, опит за целенасочена политическа офанзива от избрани кръгове, сподели в утринния блок на БТВ зам.-председателят на ПГ на "БСП на България " Антон Кутев във връзка обвиняванията, че Българска социалистическа партия "яхва " митинга на майките на деца с увреждания.

Още вечерта преди въпросния есемес есемеса във Facebook профила ми написах, че всеки би трябвало да поддържа митинга, тъй като е обективен. От година и половина по всякакъв начин се пробвам да оказа помощ на майките. Позволих си да участвам, с цел да покажа, че имам отношение, това никога не е яхване на митинга. Не ставаше дума за масовка, ставаше дума за 20-30 индивида, от които 4-5 индивида бяха депутати от обществената комисия. Ние просто показахме отношение, само че цялото общество би трябвало да ги поддържа. Докато Борисов не поеме отговорността, нещата няма да станат, съобщи Кутев.

Тези хора са онеправдани и би трябвало да получат различен статут. Те ще стигнат до края, тъй като битката не е за втори пъстър телевизиор, тук битката е за оцеляване, акцентира социалистът.

Той разяснява и тематиката че сред водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и министър-председателя Бойко Борисов тече есемес преписка - министър председателят препращал молбите на червени депутати по един или различен въпрос. Не съм пускал есемес на Борисов, последно с него съм се виждал преди 12 години, когато беше кмет на София. Няма неприятно някой български народен представител да му изпрати есемес, стига в него той да не желае персонално облагодетелстване. Нинова загатна за това на едно съвещание в групата и от там тематиката мина в медиите. Тя би трябвало да си довърши тематиката, разяснява социалистът.

По думите му вотът на съмнение е необорим, даже просрочен. Здравната система е пред срутване. За нас огромните проблемите са по какъв начин се остойностяват кличните пътеки, както и това, че лечебните заведения се трансфораха в търговски сдружения, уточни Кутев.

Управлението се клати единствено и то е пред рухване поради несръчност. В последна сметка всичко опира до Борисов – той от 10 години основава чувството, че всичко би трябвало да стигне до него, с цел да бъде решено. Сега всички проблеми доближават до него, сподели Антон Кутев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР