Това е вторият публичен бунт на депутати срещу негоМнозина си

...
Това е вторият публичен бунт на депутати срещу негоМнозина си
Коментари Харесай

Клати ли се сериозно столът на Путин?

Това е вторият обществен протест на депутати против него
Мнозина си зададоха въпроса дали столът на съветския държавен глава Владимир Путин е съществено разтърсен, откакто депутати от Ломоносовския регион на Москва го приканиха да подаде оставката си.

„ Моля да освободите заеманата от Вас служба, защото вашите възгледи, вашият модел на ръководство са безнадеждно остарели и попречват развиването на Русия с нейния човешки капацитет “, се показва в обръщението, представено от в. „ Сега “.



Депутатите означават, че по времето на Путин е имало „ положителни промени “ в първия и „ отчасти “ във втория му мандат, само че по-късно всичко се е объркало.
„ Не се случи удвояването на Брутният вътрешен продукт, минималната заплата не доближи декларираните индикатори, от Русия всеобщо бягат умните и работоспособните хора, няма и помен от обещаната непоклатимост “, пишат още депутатите. Според тях риториката, която употребяват Путин и неговите подчинени, е „ пропита с непоносимост и експанзия “ и „ в действителност хвърли страната в ера на Студена война “.
„ Отново започнаха да се опасяват от Русия и да я ненавиждат. Ние още веднъж плашим света с нуклеарно оръжие “, прибавят те.

Те показват вяра, че образецът им ще даде сили и на останалите недоволни да покажат, че в Русия има прекалено много хора, които не са съгласни със сегашната политика.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР