Това е втори развод на Кристина, която навремето се венча

...
Това е втори развод на Кристина, която навремето се венча
Коментари Харесай

В Коридорите На Нова Шушукат: Ето Коя Е Новата Изгора На Богомил Грозев!

Това е втори бракоразвод на Кристина, която преди време се венча в Ел Ей за американец и роди от него щерка на име Антонина. Когато се върна в България, тя се събра с Богомил, забременя наново и на бял свят се появи дребният Теодор.

Близки до Грозев издават, че той се грижел с доста внимание и за двете деца, само че в един миг изпаднал в рецесия и тотално сменил целите си. Започнал да посещава фитнес залата 4 пъти седмично и свалил доста килограми. От пълничкото непретенциозно момче не останала диря, а женското внимание му се усладило и по този начин почнали изневерите. Богомил разправял пред сътрудници, че взаимното общуване с Кристина му омръзнало и имал потребност от многообразие. Притеснявал се само по какъв начин ще реагира синът му Теодор, само че момчето към този момент привикнало със обстановката и приело обстоятелството, че татко му има друга жена в живота си.

Из коридорите на Нова тв се шушука, че водещият люби стройна брюнетка на име Мария и не се пробва да скрие щастието си. Изгората му е притежател на салон за хубост, където работи като масажистка и козметичка. Новинарят рекламирал гаджето си, като предложил на сътрудници да посетят нейното студио и да се подложат на разкрасителни процедури с отстъпка.

Мария и Богомил се срещнали около общи познати и бързо си допаднали, а с днешна дата даже разделят един покрив. „ Изглеждат влюбени. Дано се схващат добре ”, разясняват познати на двойката.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР