Това е втори опит за реализация на първия мандат. Това

...
Това е втори опит за реализация на първия мандат. Това
Коментари Харесай

Христо Иванов вижда нарастващи знаци, че кабинет може да има

Това е втори опит за реализация на първия мандат. Това заключи след диалозите с Българска социалистическа партия Христо Иванов. На брифинг той изрази сред Политическа партия и Има Такъв Народ. Има доста опасности в областта на стопанската система, енергетиката, сигурността и коронавирус, посочи Иванов.

Той вижда възходящи знаци, че може да има държавно управление. Каква поддръжка ще даде Демократична България ще се реши занапред, стана ясно от думите му. Третият мандат за него е мандат медиатор. Отново Демократична България споделиха, че министър председателят би трябвало да бъде посочен от Политическа партия.

Възобновяване на договарянията с Газпром и връзките с Русия за групировката в тази сложна обстановка не е проблем. Относно Иванов счита, че се шуми малко повече по тази тематика. Очевидно Народно събрание ще би трябвало да избере нов ръководител, сподели още той.

В тази обстановка не можело страната да си разреши избори. Христо Иванов не даде еднопосочен отговор дали Демократична България ще поддържа кабинет на Българска социалистическа партия, само че без министри.
 Кризите са по-силни от разликите сред Българска социалистическа партия и Демократична България
Кризите са по-силни от разликите сред Българска социалистическа партия и Демократична България

Първите диалози ще са за политики и програмата, а след това за личен състав
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР