ТОВА е война. Не е политика, или финансова криза, нито

...
ТОВА е война. Не е политика, или финансова криза, нито
Коментари Харесай

Георги Георгиев, БОЕЦ: Това е война! Стягайте се

ТОВА е война. Не е политика, или финансова рецесия, нито проблем с ветото за Македония, това е война на мафията и кремълските прислужници за връщане на цялостен надзор върху страната

„ Гражданите против мафията за смяна и справедливост”. Това е посланието, което БОЕЦ насочваме и което сплотява жителите и силите, които не желаят да се връщаме в мрака на ГЕРБ, Движение за права и свободи и патериците им от Има Такъв Народ и Възраждане.

Много жители мъчно могат да заявят „ Подкрепа за правителството” на Корнелия Нинова, която ни убеждава, че Русия е другарска страна. На доста други им е омръзнало от „ месии” и поддръжка за този, или оня политик, или в тази ситуация „ двойният месия” – Кирил и Асен. Но на всички ни е писнало от мутрите на Буда и Шиши и подлите прислужници и схеми на кремълската пета колона и ченгетата от Държавна сигурност, които ни крадат и тровят живота от десетилетия. И против тях ще се надигнем през идващите дни.

И ще е война. И в случай че се стигне до избори то войната ще е още по кървава и тежка. И не би трябвало да стопираме нито за ден. И не би трябвало да оставяме тази война на политиците, а жителите би трябвало да водим събитията и който политик, или партия застане до нас в тази война против злото, то той ще има и шанса да получи и нашето доверие. Да застане до нас на площадите, да застане до нас с дейности и след изборите да продължим дружно войната. Сега този късмет имат Продължаваме Промяната и Демократична България.

БОЕЦ продължаваме борбата. Стягайте се. Още от на следващия ден всеки ден на площадите!

Георги Георгиев, БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР