Това е вот заради самия вот - така депутатът от

...
Това е вот заради самия вот - така депутатът от
Коментари Харесай

Тома Биков: Това е вот заради самия вот

Това е избор поради самия избор - по този начин депутатът от ГЕРБ Тома Биков разяснява самодейността на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за внасяне на избор на съмнение към кабинета "Борисов 3 " на 17 януари, претекстовете за който би трябвало да са подготвени на 10 януари.

Водиха договаряния два месеца и през днешния ден чухме още веднъж неразбираеми пояснения от Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила за това, че занапред ще избистрят съответните корупционни проблеми, поради които ще желаят вота, уточни Биков. Дори Движение за права и свободи и техният водач ще желаят конкретика, тъй като очевидно и на тази среща не са се разбрали какво съответно ги е принудило да създадат тази доста значима стъпка, добави той.

Не считам, че те са в положение да провалят председателството, само че ми е неприятно, че вършат опити, разяснява Тома Биков. Неслучайно са избрали дата един ден преди формалното вдишване на председателството от страна на България, с цел да могат на идващия ден да обиколят малките екрани и да приказват какъв брой неприятна е България, счита той. Сигурно са решили да отместят и вътрешния си огън във връзка с приватизацията, разяснява Биков.

Депутатът от ГЕРБ означи, че са били подготвени още през днешния ден да дебатират тематиката корупция. Ние към този момент два месеца се готвим да дебатираме тази тематика и два месеца не можем да ги дочакаме да вземат решение, добави той. Биков уточни, че в България има проблем с корупцията, само че ръководещите се пробват колкото се може да я понижат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР