Това е влакът от Лондон до Ливърпул! Не е първа

...
Това е влакът от Лондон до Ливърпул! Не е първа
Коментари Харесай

Пол Макартни заснет във влак втора класа!

Това е влакът от Лондон до Ливърпул! Не е първа класа! Няма охрани и ескорти! Това написа във Facebook българката Соня Трифонова.

Името му е Пол Маккартни!Вози се във трен, освен това не първокласен.

Не му пречи СЛАВА ТА, а е създател от международна големина! В „ Бийтълс “ е създател и съавтор на текстове и музика за над 50 шлагера. После същото, само че като независим реализатор.
Не му пречи ГОРДОСТТА! Негов е върхът, вписан в Гинес – за най–успял композитор в историята на известната музика. Няма място за съпоставяне с нашите сполучливи в музиката…
Не му пречи купата СЪР и контактът с елементарни хора!

Не му пречи БОГАТСТВОТО! Започва с подарена китара от 15 лири, само че още преди двайсетина години, става ПЪРВИЯТ музикант, чието положение е над милиард $.

Не му пречи, ЧЕ НЯКОЙ МОЖЕ да го намерения за …стиснат! Защото е разгласен за човеколюбец на 2012 година с решение Националната академия за изкуства и звукозапис в Съединени американски щати. „ Благотворителните му планове нямат равни на себе си по своята ЩЕДРОСТ “, се споделя в формалното заявление на Академията.

Не му пречи СТРАХЪТ! Нима не знае по какъв начин беше погубен неговия сътрудник в креативния тандем – Джон Ленън?

Той ли не цени времето? Той ли няма коли, пари, почитатели? Той ли не знае що е комфорт и обилие? Цени го, има ги и знае!

Но той е огромен – ТОЙ е сър Пол Макартни и още не са измислени купе или трен, които да го принизят!

 

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР