Това е вирус. Нито една от мерките не върши работа.

...
Това е вирус. Нито една от мерките не върши работа.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ще се опитаме да превърнем тезите от поста на г-н Трифонов в стратегия на правителството

Това е вирус. Нито една от ограниченията не прави работа. Вирусът се популяризира без значение дали носите маски, слагате 5-та и 6-та доза или носите талисман под формата на зелен документ. Това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ в студиото на NOVA.

Той сподели, че е податлив да се довери на проф. Чорбанов: “Има друг метод. Във Англия има по 200 000 дневно и не вкарват мерки”.

“И да се затворим отново ще има огромен растеж на заболяване. Тук е въпрос на организация. Мисля, че организацията можеше да бъде друга още от лятото насам. Йорданов уточни като проблем недоброто усъвършенстване и спиране на плановите интервенции.

По тематиката с Македония съобщи: “Аз като жител изцяло споделям позицията на господин Трифонов. Имам чувството, че хората от ПГ и симпатизантите на Има Такъв Народ я споделят. Ще се опитаме да превърнем това в тактика на държавното управление. В изявлението на господин Трифонов имаше условие за съблюдаване на договора”.

По думите му има мек интернационален напън за смяна в Българската позиция: “Отдавна отговаряме на условието за Шенген и рухване на визите за Съединени американски щати. Крайно време е те да постъпят партньорски”.

“Убеден съм, че по-голямата част от българите споделят изявлението на господин Трифонов. Аз не мисля, че някой би бил неудовлетворен, в случай че паднат визите за САЩ”, безапелационен беше Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР