Това е версия на място на бюлетина за обратно отброяване

...
Това е версия на място на бюлетина за обратно отброяване
Коментари Харесай

Тръмп се събира за дарения, докато кампанията на Байдън натрупва рекордна купчина пари

Това е версия на място на бюлетина за назад отброяване на изборите в Съединени американски щати. Можете да се запишете тук, с цел да го получавате във вторник и четвъртък.

Добро утро и добре пристигнали в дебютното издание на US Election Countdown, където ще ви преведа през значимите истории за парите и политиката в конкуренцията за Белия дом. Подгответе се за пътуването и се свържете, като изпратите имейл на [email protected].

Въпреки че има още 259 дни до деня на изборите — който съвсем несъмнено ще включва президентския реванш през 2020 година, който никой не е желал — ние към този момент имаме връх за набиране на средства.

Президентът Джо Байдън събра повече от 42 милиона $ предишния месец, оставяйки го с невиждан боен сандък от 130 милиона $ за акция за преизбиране (безплатно за четене), даже когато паниките за възрастта му се вихрят и той социологически едва.

Но политическата му мощ е била подценявана преди. Предизборната му акция съобщи през днешния ден, че парите в брой са повеч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР