Това е въпросът, който най-вероятно се е задавал на всеки

...
Това е въпросът, който най-вероятно се е задавал на всеки
Коментари Харесай

Как се става професионален покер играч?

Това е въпросът, който най-вероятно се е задавал на всеки един експерт по покер. Няма човек, който да не е помечтал за хладнокръвието и уменията на огромните играчи, само че дано бъдем почтени, множеството постоянно са привлечени повече от самите облаги и не се интересуват от нищо, когато стане въпрос за инкасирането на по-сериозни триумфи. Все отново не е мъчно да видим, че има задоволително почитатели,  които значително желаят да натрупат колкото се може повече доходи от това занимание, без да се интересуват в действителност от цената, която би трябвало да заплатят.
Не си мислете, че приказваме за таксите за присъединяване на шампионатите – прочее това е най-малкото, което може да се заплати - приказваме за натрупването на опита. Точно той се счита за изключително скъп, а имайки поради какъв брой сложна е самата игра, просто предлагаме да помислите доста деликатно дали в действителност желаете да се впуснете в това премеждие, което може да ви сътвори повече главоболия, в сравнение с наслади?
 Изкуствен разсъдък за първи път би пет играча едновременно на покер Изкуствен разсъдък за първи път би пет играча едновременно на покер
Програмите с изкуствен интелект са побеждавали хората на табла, шах, японската игра го и покер сред двама играчи, само че покерът с множест...
Причината да приказваме по този начин е, че постоянно се обръща внимание на облагите, които се реализират в това отношение. Можем да видим, че мнозина обърнаха внимание на играта на Стоян Маданжиев, който влезе в върховете на за най-голяма облага от онлайн шампионат – сумата беше към 4 милиона $. Най-вероятно няма човек, който да не е поискал този триумф, само че никой не пита какво тъкмо е условието. Малцина описват скромните триумфи преди този момент, които се равняват на сумата от почти 30 хиляди $, а никой не е пресмятал какво тъкмо са загубите му преди този интервал.
Как се става професионален състезател? На първо място би трябвало да обърнем внимание на разновидностите на покера и да преценим коя от всички ще ни допадне най-вече. След това би трябвало да се срещнем със самите правила, като към тях можем да стартираме да обръщаме внимание на тактиките и препоръките за държание. Нека не забравяме, че печеленето с ръце в покера е единствено един вид за победа. Препоръчваме да се възползвате от предоставените покер секцията, която се радва на солидно внимание от страна на феновете. Няма по какъв начин да не открием, че има задоволително благоприятни условия за триумф, както и някои по-добри промоционални условия, с които да се забавляваме и доста по-лесно и с най-малък риск да помислим дали в действителност професионалният покер е за нас.
Най-вероятно наподобява занимателно, само че количеството нерви, количеството загуби, които ще дойдат във времето – просто не се заблуждавайте, че ще ви се разминат, най-вероятно ще оправдаят по-късните триумфи, само че до тях има доста време и няма да се случат, през днешния ден, на следващия ден или другата седмица. Някои експерти прекарват години в загуба, години в трупане на задължения, преди да се случи чудото. При някои даже не се случва. Точно затова ще видим, че огромните експерти постоянно припомнят, че играта би трябвало да бъде наслаждение, а не гонене на милиони, кино промишлеността в действителност обърка визията на професионалните играчи, само че дано го обобщим по този начин.
Не е елементарно да бъдете професионален състезател и най-вероятно в никакъв случай няма да бъде елементарно, този тип развлечение с професионални благоприятни условия става много тежка задача. Не са малко и пенсионирате фенове, които повече не желаят да видят играта, тъй като напрежението от време на време си споделя тежката дума. Ако би трябвало да бъдем почтени, дано дадем един от най-важните препоръки, които знаем за покера: това не е игра, в която може да копирате стъпките на другите, с цел да съумеете, това не е място, в което ще станете милионер единствено след седмица, това е място, в което би трябвало да намерите своята най-хубава версия и едвам тогава ще започнете да печелите, като това не е наложително.
 MIT предлага безвъзмездни уроци по покер (ВИДЕО) MIT предлага безвъзмездни уроци по покер (ВИДЕО)
Масачузетският софтуерен институт (MIT) е качил онлайн лекции на тематика " Теория и разбор на играта на покер " на британски език. Това...
Ако се забавлявате и просто ви се отдава, тогава би трябвало да бъдете доста деликатни, тъй като единствено в онлайн покера ще открием милиони играчи, които се състезават всяка година и постоянно ще има един по-добър от вас.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР