Това е въпрос на анализ и да видим социологическите проучвания,

...
Това е въпрос на анализ и да видим социологическите проучвания,
Коментари Харесай

Юлия Иванова: Танкерите и интерконекторът с Гърция зависят от служебния кабинет

" Това е въпрос на разбор и да забележим социологическите изследвания, защото ние добре работехме с " Демократична България ". Те бяха предан сътрудник и споделяме дружно задачите да ограничим корупцията в България. Със сигурност считам, че ние ще бъдем първа политическа мощ. Важно е да имаме болшинство, което да бъде устойчиво ".

Това сподели Юлия Иванова от " Продължаваме промяната " в студиото на " Денят ON AIR " по тематиката сами или в коалиция с " Демократична България " потеглят към изборите от " Продължаваме промяната "

Тя акцентира, че другият сътрудник, който се е оповестил против корупцията, е Българска социалистическа партия.

" Те гласоподаваха с нас законите, които бяха ориентирани срещу корупцията. Вярвам, че българският гласоподавател е узрял за това, което следва и за един добър избор, който може да направи. Изборът е в това дали в действителност желаеме да спрем корупцията или желаеме да продължим едни корупционни практики, които с години са били насаждани в нашето общество ", акцентира Иванова в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ ГЕРБ не са посочили, че желаят да се включат в битката против корупцията.

" Към този миг няма по какъв начин да има коалиция с господин Борисов. Имат да извървят дълъг път, с цел да се изчистят от корупционните практики, с цел да може да водим такива договаряния. А служебното държавно управление има отговорността да приготви идващите парламентарни избори и да продължи положителните практики, да не стопира работата в страната в нито един от секторите, защото сега има толкоз доста рецесии ", безапелационна е тя.

Юлия Иванова има вяра, че служебното държавно управление ще успее да реализира експертно ръководство, само че е рано да се дадат оценки.

" Ние направихме извънредно доста по тематиката за газа. Това, което сме им завещали, е много положително начало. Те би трябвало да продължат посоката, в която ние действахме, тъй като това, което се случва сега със 7-те танкера, които се чакат, казусът е чисто логистичен. Тази оферта е обвързваща, тъй като тя е основана на рамков контракт. Тяхната доставка не зависи от това дали те имат или нямат газ, тъй като те имат и ще ни го доставят, а зависи от това какъв брой бързо работи служебното държавно управление да обезпечи слот. В Гърция имат подготвеност за това да се разтоварят там тези танкери ", разясни националният представител.

Тя напомни, че имаме дълготраен контракт с Азербайджан: " По него цената е доста по-ниска, въпросът е, че би трябвало да има акт 16 за интерконектора. Този акт 16 е въпрос на напълно малко работа и може доста скоро да бъде действителност. Изцяло зависи от служебното държавно управление. Към момента ние получаваме цялостните количества от декларирания азерски газ, само че не го получаваме посредством интерконектора, а по различен метод. В България е една от най-евтините цени в Европа на газ. "

И е безапелационна, че изпълняваме контракта си с " Газпром ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР