Това е въпрос, който е стар като времето - или

...
Това е въпрос, който е стар като времето - или
Коментари Харесай

Луксът е за тях: Златото отива най-много на тези зодии

Това е въпрос, който е остарял като времето - или най-малко като астрологията. Влияят ли звездите върху живота и личността ни по неясен за нас метод? Ако е по този начин, кои зодиакални знаци са най-подходящи за златото? Възможно ли е този драгоценен метал да е основан тъкмо за избрани звездни знаци? Нека разгледаме по-отблизо дали някои зодиакални знаци са по-съдбоносни за златото от други.

Дева
 
Знакът Дева е насочен към точност, подробност и организираност - все качества, които могат да бъдат открити в основаването на изящни бижута. Златото е натурален избор за Девите, тъй като те ценят неговата непреходност и класическа красота; също така те са склонни да имат око за качеството и да знаят по кое време нещо е в действителност скъпо. Освен това Девите са склонни да бъдат много практични и да се преценяват с полезностите, когато става въпрос за харчене на пари за бижута или други първокласни предмети.

Водолей

Водолеите постоянно са много изобретателни и имат неповторимо възприятие за жанр, тъй че те естествено са привлечени от златото, тъй като то се откроява от тълпата. Златото също по този начин носи атмосфера на тайнственост - нещо, което Водолеите обичат - което го прави идеално за родените под този знак. Водолеите също по този начин обичат да имат опция за избор на мода; за благополучие, златото може елементарно да се употребява според от настроението или мотива.

Близнаци

Близнаците постоянно са привлечени от променливите стилове и цветове; за благополучие златото пасва идеално и на двете сметки! Златото е извънредно универсално - идеално за Близнаци, които обичат да сменят външния си тип всеки ден - и се предлага в разнообразни нюанси, които могат да подхождат на всяко облекло или стилови желания. Близнаците също по този начин са доста общителни хора, които обичат да са в центъра на вниманието; носенето на златни бижута сигурно ще притегли вниманието на феновете!

Независимо дали вярвате в астрологията или не, не може да се отхвърли, че на някои зодиакални знаци златото им отива повече от на други. Макар че всички звездни знаци могат да се възползват от носенето на красиви бижута от този доблестен метал, Девите, Водолеите и Близнаците наподобяват изключително подобаващи за него заради своите характерности и желания. Така че идващия път, когато търсите идеалното украшение за покупка (или подарък!), помислете първо за своя зодиакален знак! Кой знае - може би това ще ви насочи тъкмо към идеалното златно украшение, написа Actualno.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР