Това е важно, тъй като г-н Дайбс беше обвинен от

...
Това е важно, тъй като г-н Дайбс беше обвинен от
Коментари Харесай

Златни кюлчета, открити в дома на сенатор Боб Менендес, свързани с грабеж от 2013 г.

Това е значимо, защото господин Дайбс беше упрекнат от Министерството на правораздаването по-рано тази година в подкупване на сенатора, с цел да назначи американски юрист, за който се допуска, че е бил податлив да понижи настрана следствие против господин Daibes за банкова машинация. Въпросните златни кюлчета имат неповторими серийни номера, които репортерите на NBC съпоставиха с тези, конфискувани от Министерството на правораздаването при претърсването на дома на господин Менендес; те бяха оценени на повече от $100 000 по това време.

В допълнение към златото, следователите иззеха и близо половин милион $ в брой от вкъщи на сенатора. Той твърди, че държи огромни парични запаси като въпрос на персонална политика, произлизаща от преследването на фамилията му в предкомунистическа Куба.

Сенаторът, демократ, който преди този момент е председателствал комисията по външни връзки, преди да бъде изтънчено да се отдръпна паднал по време на следствието, също е упрекнат в потребление на позицията си, с цел да облагодетелств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР