Това е важна тема, защото в очертаващите се избори догодина,

...
Това е важна тема, защото в очертаващите се избори догодина,
Коментари Харесай

Росен Желязков, ГЕРБ: Оръжие за Украйна – нямам съмнение, че ще се постигне такова решение

" Това е значима тематика, тъй като в очертаващите се избори следващата година, още повече че няма индикации, че този парламент ще изкара дълго време и евентуално ще има предварителни парламентарни избори. Всичко опира до доверие – по тази причина е по-добре да има и двата типа гласоподаване – с машини и с бюлетини. Ако няма различно гласоподаване допуска доста хора да не могат или да не желаят да гласоподават ", е мнението на Росен Желязков, народен представител от ГЕРБ, за връщането на хартиените бюлетини, казано в ефира на bTV.

" Винаги има изпълнителна власт, това което няма е Народно събрание. Голямата задача пред политическата класа е да образува държавно управление, с цел да има парламент, където се вземат решение значимите проблеми и основават нужните законови актове. Сега следя едно намаляване на тона – Политическа партия ще беседват с ГЕРБ, а няма да поддържат, което е крачка напред ", сподели депутатът за опциите за сформиране на държавно управление.

Желязков изрази мнение и по въпроса за даване на военна помощ за Украйна: " Оръжие за Украйна – нямам подозрение, че ще се реализира такова решение. "

Според него би трябвало да бъде подкрепено решението на Министерски съвет за капиталов разход за още 8 изтребители Ф-16.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР