Това е в разрез със свободата: Уил Хорспул казва без

...
Това е в разрез със свободата: Уил Хорспул казва без
Коментари Харесай

Лестър – първият британски град, който отново налага карантинни мерки

" Това е в прорез със свободата ": Уил Хорспул споделя ребром какво мисли, наскърбен като доста поданици на Лестър, които виждат по какъв начин този централен британски град става първият в Обединеното кралство, който се връща към карантината заради гърмеж на заразяванията с новия ковид.

Това е тежък потрес за града, който се готвеше, както останалата част на Англия, в събота още веднъж да отвори пъбове, заведения за хранене, киносалони и фризьорски салони. Вместо това, магазините за артикули, които не са от първа нужда, трябваше през вчерашния ден да спуснат кепенците, а множеството учебни заведения ще бъдат затворени на следващия ден.

35-годишният Уил Хорспул нямаше самообладание да се върне към сходство на нормалност този уикенд. " Исках да пия една бира в квартална механа ". Уви, той трябваше да се откаже от това и счита да отиде в кафене в един от околните градове, пощадени от новите ограничения.

Дармеш Лахани, шеф на ресторант " Боби`с ", в който работят 20 души, също се готвеше да отвори още веднъж, със съответните защитни ограничения: клиентите да са на два метра един от различен, а чиновниците да употребяват маски и гел за стерилизация.

Завръщането на клиентите се отсрочва за този индийски вегетариански ресторант, ситуиран в самия център на локалната " Златна миля " - улица, цялостна с заведения за хранене, бижутерии и магазини за индийски дрехи сари. " Много е разочароващо ", споделя той и счита, че градът е " осъден " спрямо другите от района.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР