Това е в кръвта им!. Навярно често сте чували подобни

...
Това е в кръвта им!. Навярно често сте чували подобни
Коментари Харесай

Сексуалният темперамент на жените според кръвната група

„ Това е в кръвта им! ”. Навярно постоянно сте чували сходни изказвания по отношение на нечии навици и характер. Напоследък науката разкрива от ден на ден доказателства за въздействието на кръвната група в изборите, които вършим и държанието, което демонстрираме. По отношение на храната, кръвната група ни разделя на ловци, земеделци, номади, а във връзка с половия характер, новините идват със идващия текст. Само за дами ☺.

Нулева  
Дамите с нулева кръвна група са буйни и волеви. Те са тигрици, незнаещи отмалялост, с голям полов вкус. Тези дами обичат играта, само че поради волевия им темперамент, да бъдат съблазнени е комплицирано предизвикателство. А точно това желае тя в спалнята от определения мъж – 100% отдаденост. Дамата с нулева кръвна група е сдържана с останалите мъже и избира да бъде вярна и отдадена на обичания си, вместо разточително да пилее сила в ненужни флиртове. За своя фаворит тя остава загадъчна и мечтана даже след години взаимен живот. Как? Само тя знае тази рецепта.

А
Дамите от А кръвна група са противовес на посестримите си с нулева. Те са отдадени на кариерата, а сексът постоянно влиза в користните цели на тези амбициозни създания. Макар да са прекомерно заети със себе си, те се отдават на ласките на своите обичани и удовлетворяват зова на плътта от предпочитание да ги задържат до себе си. Жените с А кръвна група умеят да вършат виртуозни съчетания с студен разум, прозорливост и деликатност, които постоянно ги водят надалеч в живота. Те в никакъв случай не прекрачват оттатък обичайното в секса и не търсят еуфорично многообразие. Да бъде задоволена такава дама е много мъчно - не поради нейната охота, а по-скоро поради огромните й упования.

В
Жените с В кръвна група обичат секса, само че не му отреждат висшо място в живота си. Те са наясно с всичките тънкости на любовната игра, улавят нежните моменти и могат да завъртят главата на всеки мъж, стига да изискат това. В леглото могат да бъдат и срамежливи монахини, и дръзки амазонки.
Те одобряват целия живот като игра и избират функциите, които им носят комфорт и приятност. Тези дами не се задълбочават толкоз в драмите на изневярата, одобряват с лекост и без предубеждения любовните увлечения. И в случай че са дръзки в любовта, то е от любознание, а не от търсене на идеалния мъж.

АВ
Жените с АВ кръвна група са безпределно чувствени същества, познаващи всички тънки влакна на половите прекарвания. Тяхната пристрастеност може да обезоръжи, разкрепости и избави от комплекси всеки мъж. С лекост доближават висотите на оргазма, удовлетворяват желанията на обичаните си и обичат да опитват. Към фамилния живот се отнасят съществено и са правилни на своя избранник, който подаряват с насладата на съкровената непосредственост. Наслаждават се на удоволствието, което мъжете получават от тях.

Източник Журнал Клубер
Картини ~ Amedeo Modigliani

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР