Това е управление на леваци, което е на път да

...
Това е управление на леваци, което е на път да
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тома Биков нарече властта управление на леваци

Това е ръководство на леваци, което е на път да изкара България от георгафията на Европа. Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред Министерски съвет, по време на митинга против акцията на Министерство на вътрешните работи и задържането на някогашния премиер Бойко Борисов, съобщи кореспондент на  Sofia24.bg .

" Аз преди седмица-две, след едно чуване на премиера Кирил Петков, споделих в нашата стая, на сътрудниците, че може би е време да обявим, че този човек не е в положение да си извършва отговорностите. По ментални аргументи. Вчера, дълго време ми беше мъчно да допускам, че този човек е решил да направи това, само че той го направи. Сега съм сигурен, че слуша, макар че се крие някъде в някой ъгъл, само че да го попитам - по-силна ли е България през днешния ден? Повече шансове ли има да излезе от редицата рецесии, в които се намира? Трябва да попитам и господин президента по кое време ще си прибере версиите, които към този момент 3 месеца издевателстват над българския народ с непросветеност, дивотия и несръчност ", сподели Биков.

Той посочи, че първоначално е нарекъл това ръководство социално-либерално и е мислел, че са хора с хрумвания, само че в този момент си връща думите обратно.

" Това е ръководство на леваци, което е на път да извади България от географията на Европа ", изрично съобщи Тома Биков.

Очаквайте детайлности. Повече можете да видите във видеото:

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР