Това е ужасяващият момент, в който очевидно е стреляно по

...
Това е ужасяващият момент, в който очевидно е стреляно по
Коментари Харесай

Ужасяващи кадри от звънец на вратата на Ring `показва момента, в който човек е стрелян на улицата`

Това е ужасяващият миг, в който явно е стреляно по човек, до момента в който е бил преследван по жилищен път в Мърсисайд.

Кадри от звънец на вратата снимаха стрелбата предходната седмица в Биркенхед, покрай Ливърпул. Мърсисайдската полиция се втурна към New Chester Road в Rock Ferry, на полуостров Wirral, във вторник, 26 март, след известия за изстрели. Полицията сподели, че е била известена в 22:30 ч., само че счита, че стрелбата е станала най-малко 25 минути по-рано.

Кадри от звънеца на Ring, които бяха необятно публикувани в обществените медии, демонстрират мъж, който тича по улицата, до момента в който различен човек го преследва и открива огън с револвер. Стрелбата е записана от камерата на Ring doorbell от другата страна на улицата, до момента в който коли профучават. Полицията арестува двама 19-годишни мъже от Eastham и New Ferry, и двамата в Wirral, във връзка със стрелбата. Говорител на полицията в Мърсисайд сподели пред The ​​Mirror, че и двамата мъже са пуснати под гаранция и следствието на стрелбата продъл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР