Това е тревожният момент, когато мъж държеше нож и извика

...
Това е тревожният момент, когато мъж държеше нож и извика
Коментари Харесай

Местните герои в момента използват колички за пазаруване, за да се защитят от „човек с нож“ от кошерния магазин

Това е тревожният миг, когато мъж държеше нож и извика „ вие не сте същински евреи “ в кошер деликатесен магазин през днешния ден – само че беше провокиран от купувачи герои.

Заподозреният беше уловен от камера да размахва острието, до момента в който обезверен личен състав и купувачи в Kay's Local в Голдърс Грийн, северен Лондон, се събраха, с цел да се пазят. Те използваха колички, метли и детски тротинетки, с цел да държат мъжа на безвредно разстояние след шокиращото му експлоадиране към 13:30 часа през днешния ден.

Полицията споделя, че мъжът е задържан, само че признава, че борбата „ ще провокира безпокойствие в общественост ", регион на столицата с огромно еврейско население, който е в безпокойство от месеци на фона на спора Израел-Хамас.

Говорейки с Mirror, източник, непосредствен до общността и част от престъпността Групата за предварителна защита Shomrim сподели: „ Това е тревожно. Този мъж се опитваше да стартира диалог по отношение на палестинския и израелския спор в Газа. Членовете на личния състав се пробваха да не вземат участие в ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР