Това е тотална деградация! Не знам кой измисля тези неща,

...
Това е тотална деградация! Не знам кой измисля тези неща,
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Не съм гадже с Антон Станков, това е тотална деградация!

Това е тотална деградация! Не знам кой измисля тези неща, безапелационна е актрисата.



" Чудя се тези " създатели " по какъв начин изясняват на децата и внуците си метода, по който си изкарват парите. Чудя се, когато заран се погледнат в огледалото, какво виждат. Мисля, че знам отговора - тотална деградация ". С тези думи актрисата Диана Димитрова изригна на последното писание в пресата за нея, че имала любовна спекулация с някогашния министър на правораздаването, а в този момент неин юрист Антон Станков.

 Антон Станков

Антон Станков

Facebook стана мястото, на което актрисата от " Откраднат живот " изригва всеки ден, като разяснява прочувствено всичко, което се съчинява по неин адрес след признанията й за принуждение от страна на сътрудник.

Според обявата Станков и Димитрова се срещнали около делото. Бившият министър я придружил и до полицията, където снели пояснение на измъчваната преди пет години звезда. Покрай взаимната им работа обаче прехвърчали и искри, настояват от изданието.

" България Днес " опита да се свърже с някогашния министър на правораздаването, който цели четири години оглавява министерството на Симеон Сакскобургготски, само че безрезултатно.

57-годишният Станков, който е отличен правист с интерес пое случая на Диана Димитрова и е безапелационен, че до дело ще се стигне, макар че преди пет години, когато се случило насилието, актрисата не си е извадила здравно.

Малко преди да разяснява новите клюки за себе си, Диана още веднъж изригна във фейсбук с думите: " Ясно ми е за какво нервирам некадърниците " , написа тя и добави към думите си датата - 7 март 2023 година, когато най-вероятно се чака да стартира делото.

Актрисата осъзнала, че абсурдът, който избухна преди месец с нейните обвинявания към сътрудник, са я създали извънредно борбена. " Благодаря, че ме направихте войник ", написала Диана, а изпод показа линк към песента на известната поп изпълнителка Кристина Агилера. Всъщност цитатът е точно от въпросното парче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР