Това е типично американско шоу“. По този начин бившият заместник-министър

...
Това е типично американско шоу“. По този начин бившият заместник-министър
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев за явяването на Тръмп в съда: Това е типично американско шоу

„ Това е типично американско шоу “. По този метод някогашният заместник-министър на външните работи Милен Керемедчиев дефинира явяването на някогашния американски президент Доналд Тръмп в Наказателния съд в Ню Йорк.

Бившият президент на Съединени американски щати беше арестуван в Наказателния съд в Манхатън

„ Той не е задържан. Ако беше по този начин, щеше да прекара известно време в ареста. Процедурата в Съединени американски щати е такава, че арбитър би трябвало да реши дали обвиняванията, които има прокуратурата, са основателни, с цел да стартира развой. Точно това стана сега – Тръмп и юристите му пледираха за непорочност, прокурорите оповестиха доказателствата, които имат пред съдията, а съдията все решение, че може да стартира този правосъден развой. Тръмп напуща Ню Йорк и ще се прибере в своето имени “, изясни Керемедчиев.

Всички служители на реда в Ню Йорк са на работа, с цел да обезпечат ограниченията за сигурност

„ Съмнявам се да се стигне до присъда. Интересни резултати излязоха от социологическо изследване, което излезе в Съединени американски щати – 60% от американците считат, че Тръмп би трябвало да бъде разследван за тези обвинявания, само че съгласно 75% пък това са политически обвинявания и политически акт. Неслучайно съдът в Ню Йорк преглежда това дело. Обвинението не е в народен мащаб, федерално, а е единствено за щата Ню Йорк “, изясни още специалистът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР