Това е тема, която се коментира от много време насам

...
Това е тема, която се коментира от много време насам
Коментари Харесай

Излиза ли в крайна сметка по-евтиното по-скъпо?

Това е тематика, която се разяснява от доста време насам и която постоянно ще си остане настояща.

Дали по-скъпите неща са по-качествени и дали пък евтиното не се оказва по-скъпо в даден миг? Можем ли да се доверим на продуктите с по-ниска цена или да заложим на тезата, че в случай че желаеме положително качество, би трябвало да платим малко повече пари?

Разбира се, от огромно значение е какво пазарим, тъй като изборът на даден хранителен или козметичен артикул е много по-лесен, в сравнение с избора на електрически апарат или нещо още по-голямо.

В огромните супермаркети постоянно виждаме артикули на промоция, които притеглят вниманието ни и са много добра оферта. Това, за което би трябвало да внимаваме, в случай че решим да си закупим от понижените неща, е срокът на валидност. Някои търговски вериги пускат промоции, с цел да привлекат клиентите си, само че други просто желаят да ни „ пробутат “ артикули с изтичащ период на валидност, а от време на време даже с изминал подобен.



Какво би трябвало да знаем при извършването на покупки на по-големи артикули, уреди, облекла и така нататък?

Колко ще дадем за продукта зависи доста и от нашия бюджет, само че знайте, че доста постоянно малко по-скъпото е за предпочитане и евтиното даже може да ви излезе по-скъпо.

Една от най-хубавите аргументи да се спрете на по-скъпото е качеството. В множеството случаи виждаме, че има много огромна разлика сред качеството на по-скъпите артикули и качеството на евтините.

Има значение какво купувате, щом е скъпо. Повече хора споделят, че избират да влагат в някакъв по-скъп апарат, артикул или дреха, защото „ животът “ на тази стока ще е много по-дълъг и няма да се наложи единствено след месец или по-малко даже, да си купувате нова. Трябва да се пазари рационално, по тази причина в никакъв случай не подценявайте качеството, за сметка на цената.

Разбира се, има и много артикули с положително качество, които са на доста преференциална цена, само че в случай че не сте сигурни в покупката си, по-добре се консултирайте с продавачи и познати, с цел да не извършите неверен избор.

Доста хора, обаче, които са си патили от евтини артикули, споделят, че са създали голяма неточност, когато са решили да спестят някой-друг лев. От по този начин наречените „ промоции “ би трябвало доста да се пазим, с цел да не се окаже след това, че евтиното в действителност се е оказало много по-скъпо.

Проучвайте доста добре продуктите, преди да си вземете каквото и да било. Разпитайте хора, пазарували от съответната комерсиална верига, огледайте добре стоките и прочетете повече информация за марките, които се оферират на по-ниска цена.

Не купувайте и прекомерно скъпи неща, просто с цел да се поглезите или да се изтъквате!

Когато споделяме да избирате качеството, даже и на по-висока цена, това не значи просто да си купите най-скъпия телефон или рокля, единствено с цел да се изфукате. Покупката би трябвало да е добра инвестиция, тя би трябвало да ви е потребна. Въпросът е да се научите да пазарувате рационално. Така нещата няма да ви излизат нито прекомерно скъпи, нито пък ще попадате на така наречен „ отпадъци “. Има телефони на доста преференциална цена, които могат да ви свършат същата работа, както други по-скъпи модели. А когато става дума за облекла, по-важно е по какъв начин изглеждате в тях, а не каква е цената на етикета.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР