Това е театър на абсурда. Сградата на Общината е работното

...
Това е театър на абсурда. Сградата на Общината е работното
Коментари Харесай

Общинарят Борислав Иванов: Искам да се докажа на „Възраждане“

„ Това е спектакъл на парадокса. Сградата на Общината е работното място на общинските съветници и кой с какво ще влезе е въпрос на персонален избор. България има ясна евроатлантическа ориентировка и тази позиция не се е трансформирала. Който нарушава разпоредбите ще бъде глобен. Важно е обществото да има непоносимост към сходно държание и то не може да бъде признато за обикновено “, съобщи пред БТВ ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев във връзка свалянето на знамето на Украйна от общинския консултант Борислав Иванов.

„ Не се пробвах да го смъква, а го смъкнах - тъй като мога. Това е кардиналната ми позиция. Искам да обясня за маската, тъй като през вчерашния ден ме разкостиха за нея, даже и моята брачна половинка. Едно непознато знаме не може да седи на балкона на кмета на София. Мога да поддам още в този момент оставката си. Видях през вчерашния ден реакцията на българския народ, очевидно тематиката е деликатна. Ако хората, които са ме избрали - ще си подам оставката. Това съобщи общинският консултант Борислав Иванов. Той добави, че от партия „ Възраждане “ няма общо с дейностите му.

„ Не съм член на „ Възраждане “, само че искам да стана. Костадин Костадинов през вчерашния ден се дистанцира от мен, която аз не разбрах. Не сме се събрали, с цел да се обичаме, желая да се потвърдя с моите дейности “, сподели още Иванов.

Георгиев бе безапелационен, че е почнала предизборната борба и едни хвърлят димки, а други смъкват флагове, само че те като общинари са там, с цел да вземат решение проблемите на софиянци, а не да се занимават с сходни неща.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР