Това е таро прогноза за юли 2018 г. от астролога

...
Това е таро прогноза за юли 2018 г. от астролога
Коментари Харесай

Таро прогноза за юли 2018 от известната астроложка Анджела Пърл

Това е таро прогноза за юли 2018 година от астролога и таролога Анжела Пърл. Подробности за всеки знак на зодиака!

Анжела е доста положителна, даже в случай че прогнозата има неприятни мигове, тази жена постоянно ще ви каже по какъв начин да избегнете проблемите.

Овен

Първото нещо, което Овен ще срещне през юли, е смяната. И то на всички фронтове! През първата половина на месеца очаквайте финансов триумф. Тези, които търсят работа, ще я открият, предприемачите ще получат ненадейно, само че доста прелестно предложение за пари. И несъмнено, ще има доста благоприятни условия и съвсем всички от тях ще бъдат доста сполучливи. От средата на юли за Овен ще стартира нов интервал в живота. Назад ще останат всички ненужни и непотребни прорблеми, а напред ще излезете на светлина и на драго сърце! Така че през юли Овен ги чака много забавен месец на промяна и смяна, и за по-добро!

 

Телец

През юли 2018 година Телец очакват последни преди почивката. И може да съумеят с всичко: Да завършат ремонта, да завършат плана или да изкарат изпит. Във всеки случай - не спирайте: съвсем сте там! От средата на месеца ще ви бъде отправено креативно предложение. Слушайте: какво ви харесва, какво можете да извършите, тъй като Телецът е знак за гений. Намерете забавна концепция и започнете нов план самоуверено. През юли той просто е жертван на триумф. И знаеш ли, в случай че започнете нещо през юли, то ще се сбъдне!

 

Близнаци

През юли по отношение на финансирането ще бъдете в позитивна територия. Не можете да се притеснявате за пари, защото те ще тичат към вас. Това, което възнамеряват Близнаците през юли, сигурно ще се сбъдне! Прекрасните, съгласувани и рационални Близнаци няма да извършат неразумни дейности, тъй като през юли те ще разчитат на опита от предишното и знанието. Това в персоналния ви живот, което е належащо, е да станете по-реалистични и да не се движите в облаците.

Рак

Честит рожден ден, скъпи Раци - това е вашият месец! От самото начало на месеца Ракът го чака светкавична смяна. И в случай че смятате, че на 13 юли затъмнението във етапа на Рака ще донесе негативи,  подозрения за измененията не са нужни. През юли Раците ще бъдат там, където се усещат доста добре. На място, където се усещат като същински кралици и царе. Този месец ще бъдете запомнен от сантиментални приятни мигове и осъществяване на вашите проекти. Също по този начин е допустимо да чуете за бременност на ваш непосредствен. Или някой нов ще влезе в живота ви: нова връзка, нова работа... Във всеки случай това ще бъде нов цикъл в живота ви: нещо или някой ще пристигна в живота ви.

Лъв

Лъв се поучава да се вписва в позитивните, а не в тъжните мемоари на някогашната обич. Тогава ориста ще ви даде море от ярки събития, сантиментални срещи и същински другари. Вече от средата на месеца страстите ще победят. Дългоочаквано пътешестване, радостно събитие, празник, съдбоносно предложение - нещо прелестно сигурно ще пробиете в живота ви. До края на месеца чакаме промени. В допълнение, това е доста удобен интервал, с цел да се отървете от всички проблеми, които ви пречат. Например, по това време е добре да започнете диета и да отслабнете.

Дева

Юли е месец на затъмнения. Много от Девите ги чакат промени в работата, кариерата или специалността. И някои може би ще сменят кръга на общуването. Във финансово отношение Дева трябва да бъдат доста деликатни. Въпреки че това може да бъде обвързвано с екскурзия до морето. Ето за какво е евентуално разноските да бъдат приятни. И с цел да избегнете ненужните разноски, планирайте бюджета си безусловно от първия ден на месеца. В края на юли е допустимо пътешестване, за което Дева отдавна е мечтала. Така че пестете пари и опаковайте чантите си!

Везни

Според хороскопа, юли-2018 година за Везни ще бъде доста сполучлив месец. Но за някои от вашата среда, това е тъкмо противоположното, и вие би трябвало да отговаряте за себе си и за този човек. В средата на месеца очаквайте прелестно събитие, обвързвано с финансирането: закупуване на пространства за бизнес, нов дизайн на офиса. Каквото и да е, ще бъде добра договорка и добра цена за вас. Здравословни проблеми няма да имате! А тези Везни, които към момента търсят любовта, през юли ще имат прекрасен сантиментален интервал. Бъдете отворени към нови взаимоотношения, интензивно контактувайте, общувайте с противоположния пол, тъй като даже елементарният нехаен диалог може да се трансформира в красиви усеща.

Скорпион

От самото начало на месеца чакайте добавки в брой. Това ще са парите, които можете да получите за вашите гении. Помислете деликатно какво може да извършите, да продадете или какви покупко-продажби да извършите, с цел да получите финансова премия. В сферата на работата можете изцяло да реализирате вашите смели хрумвания, да ги споделяте единствено с сътрудници и началници. Таро прогнозата за юли 2018 Скорпион дава обещание благополучен интервал в любовта. Скоро ще срещнете своя човек - непосредствен и забавен и духовно.

Стрелец

Това е най-хубавият интервал, през който да обърнете внимание на децата. Майки, бащи или тези, които имат дребни деца - би трябвало да помислите какъв брой постоянно излизате измежду природата с цялото семейство или даже да си почивате дружно на морето. Обърнете внимание на затъмненията през юли, те могат да имат съдбовни последствия за вас. Задръжте се умерено и елементарно с потока - тогава всичко ще бъде наред с вас! Последната седмица на юли 2018 година за Стрелец е сложен интервал, изпълнен с доста неточности. Компютрите могат да се срутен, документите да се изгубят, срещите да се провалят. При пътуванията е допустимо да се случат непредвидени обстановки, свързани с неспазването на ограничаването на скоростта или с щета на електрониката.

Козирог

За Козирог юли няма да бъде отегчителен и печален, тъй като към него са толкоз доста забавни, обещаващи и авантюристичен благоприятни условия. Можете да измененията освен

живота си, само че и живота на другите. Това е добър период за преустановяване на тютюнопушенето, спиране на токсичните връзки или овакантяване на работа, което е опустошително за вас. Направете крачка към себе си и шансът сигурно ще ви се усмихне. В средата на лятото за Козирог е интервал на очаквания и промени в връзките, както и време за съответни дейности.

Водолей

Водолей без подозрение ще стартира нов интервал от живота си. Ще извършите спонтанни решения, които след това ще имат позитивен резултат. За да реализира триумф през юли, Водолей би трябвало да се довери на вселената и елементарно да се оправи с щастието си. Водолей също ще реши да смени работното си място, което ще му разреши да разкрие неговия креативен капацитет. През юли консумирайте повече плодове и зеленчуци, с цел да избегнете заболяване през есента.

Риби

Риби през юли 2018 година няма да плува в кална река, а ще се потопи в чист океан от обич, разцвет и положително въодушевление. Очаквайте свежи доходи, положително въодушевление и положително здраве! През последните дни на юли-2018 година се пробвайте да покажете нараснало внимание. Не се изключват инциденти. Възможни са спонтанни реакции към зараждащи събития. Също по този начин не е належащо да се хвалите, би трябвало да мислите, това което говорите.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР