Това е свят, в който се ядат кучета. Скандал, който

...
Това е свят, в който се ядат кучета. Скандал, който
Коментари Харесай

„Най-старото куче в света“ Боби е разследван от Книгата на рекордите на Гинес, тъй като скептиците поставят под въпрос възрастта

Това е свят, в който се ядат кучета.

Скандал, който завладя света на кучетата-рекордьори, докара до Световните върхове на Гинес краткотрайно преустановяване на кандидатурите както за най-старото живо куче, по този начин и за най-старото куче в историята, удостовери The Post.

Твърди се, че Боби е бил на 30 години и 266 дни към 1 февруари 2023 година, когато Световните върхове на Гинес го сертифицират като нов рекордьор и на двете.

Боби умря през октомври 2023 година единствено месеци след 31-ия си рожден ден и гибелта му беше потвърдена във Facebook от доктор Карън Бекер, ветеринарен доктор, който се е срещал с кучето няколко пъти.

„ Снощи това сладко момче си завоюва крилата “, написа тя. „ Въпреки че надживява всяко куче в историята, неговите 11 478 дни на земята в никакъв случай няма да бъдат задоволителни за тези, които го обичат. Господи, Боби… ти научи света на всичко, на което не трябваше да преподаваш. “

Кучето беше чистокръвно Rafeiro do Alentejo, което е порода куче надзирател на добитък със с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР