Това е сватба, на която днес пеели и танцували твърде

...
Това е сватба, на която днес пеели и танцували твърде
Коментари Харесай

От банкета в участъка: „Карантинна“ сватба беше грубо разпръсната в Израел ВИДЕО

Това е женитба, на която през днешния ден пеели и танцували прекомерно мощно в Израел. Докато не пристигнала полицията и ясно обяснила, че в действителност в страната има карантина.



Гостите нямаха маски или ръкавици, само че имаха доста сила и не желаеха да спрат празненството. Младоженецът персонално се опитал да изгони офицерите, в последна сметка той бил отведен в сектора. Отбелязва се, че участниците в тържеството са санкционирани с по 5000 шекела. Действията на полицията, които бяха счетени за прекомерно груби, ще бъдат тествани от Министерството на вътрешните работи.

В Израел има строги национални правила за карантина от средата на септември. Повечето предприятия в страната са затворени, като се изключи жизненоважно и непрестанно произвеждане. Работят единствено хранителни магазини и аптеки. У дома могат да бъдат единствено членове на едно и също семейство.

Миналата седмица израелската полиция издаде съвсем 10 хиляди санкции за един празничен ден. Миналия уикенд страната означи празника Симхат Тора, който затваря поредицата еврейски есенни празници.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР