Това е студио Ълстър, нов кино комплекс за 100 милиона

...
Това е студио Ълстър, нов кино комплекс за 100 милиона
Коментари Харесай

Виртуално студио за £100 млн. може да превърне Северна Ирландия в глобален филмов център

Това е студио Ълстър, нов кино комплекс за 100 милиона паунда в Белфаст. Тук ще се снимат както огромни кино, по този начин и телевизионни продукции. Северна Ирландия е известна дестинация за фотоси – тук са снимани елементи от хитовия сериал „ Игра на тронове “, само че новото студио желае да отиде оттатък неповторимите естествени хубости.

Ълстър се ръководи взаимно от едноименния университет в партньорство с Пристанищна администрация Белфаст и асоциация „ Нортърн Айлънд Скрийн “.
Никога до момента не сме виждали сходно студио. Мислех, че просто е по-голямо и оборудвано със модерни технологии. Но не мислех, че ще имаме нещо такова в университета.
студентка

Лаура Ливингстън е изпълнителен шеф по специфичните резултати в „ Нетфликс “, само че е родена в Северна Ирландия, и вижда чудесни вероятности за новия киноцентър.
Виждам свят, в който ще се снимат доста блокбъстъри в Белфаст, доста телевизионни продукции и реклами. Между огромните филми постоянно има мъртвило. Когато свърши „ Игра на тронове “, чакахме идващото огромно заглавие, само че рекламите запълваха паузата.
Лаура Ливингстън – изпълнителен шеф за специфичните резултати в „ Нетфликс “

Филмовата и телевизионната промишленост е съдействала с над 300 милиона паунда за стопанската система на Северна Ирландия през последните пет години. Новото студио ще отвори през идващите месеци и ще сътвори 500 работни места. То е част от смеха на английското държавно управление за откриване на 1 милион работни места в креативните промишлености до 2030 г.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР