Това е странен съвет също и за това, защото Вие

...
Това е странен съвет също и за това, защото Вие
Коментари Харесай

Проф. Анастас Герджиков с остро писмо-отговор до Румен Радев

" Това е чудноват съвет също и за това, тъй като Вие сте този, който стартира да повтаря моите послания - същите, на които изначало се присмивахте. Когато заявявате, че е извънредно значимо да имаме работещ парламент и държавно управление, Вие повтаряте моята съществена теза, само че на Вас тя не Ви отива, тъй като Ваша e основната отговорност да няма работещ парламент и постоянно държавно управление ", написа Герджиков.

" Вие не можете да бъдете обединител, тъй като точно Ваша е и отговорността за разединението на българските жители. Но най-важното е това, че Вие отбягвате дебата с мен даже от разстояние. Вие не спорите с мои тези, а се пробвате да ме дискредитирате, като ме идентифицирате с други персони. Вашата персонална ненавист и вендета против Бойко Борисов изначало се трансферира против партията му, а в този момент желаете и в президентските избори да измести значимото - дебата за бъдещето на България ", написа още претендентът за президент.

" Не допускайте с стопанската система да се случи това, което стана със здравната рецесия - след месеци на безучастие към този момент никакви ограничения не могат да оказват помощ. Ако в този момент не вземете ограничения за избавяне на бизнеса, ще стане късно и за стопанската система ", декларира Герджиков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР