Това е страхотна идея. ... Или подобен малък комплимент. Направете

...
Това е страхотна идея. ... Или подобен малък комплимент. Направете
Коментари Харесай

3 неща, които да казваш на партньора си всеки ден

Това е страхотна концепция.
... Или сходен дребен комплимент. Направете изпитание да поздравите обичания минимум един път на ден, без значение дали с това им казвате какъв брой сте горди, че са съумели да се оправят с значим проблем или са предложили нещо ужасно за вечеря. Идеята на цялото това нещо ще му покаже какъв брой доста цените както него, по този начин и нещата, които прави, а това ще му повлияе по доста добър метод, правейки го по-щастлив всекидневието и в връзките ви като цяло.
" Как беше денят ти? "
Често е толкоз елементарно да потънем в личните си стрес и драми, изключително когато имаме сериозна връзка, а това постоянно идва с цената да забравяме да питаме за възприятията на индивида до себе си. Задавайки този въпрос всеки ден, ще напомните на колегата си какъв брой ви е грижа за него и това по какъв начин е прекарал деня си: по какъв начин е предходна значимата среща, какво е ял за обяд. Когато се фокусирате върху него, ще се отдалечите от своята лична мелодрама, което е двойна победа за вас.
" Обичам те. "
Не на последно място, двете най-мощни думи в езика. Дори и не сантименталните измежду нас би трябвало да намерят причина да припомнят на брачна половинка си, че го обичат всеки ден. Кажете го, напишете го на сладка записка или го запишете на телефона му. Няма значение, че той към този момент го знае и няма значение, че го казахте едвам през вчерашния ден: " Обичам те " е най-лесният метод да сте сигурни, че ще поддържате пламъка във връзката си вечно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР