Това е стартиране на записването на всеки един от раждането

...
Това е стартиране на записването на всеки един от раждането
Коментари Харесай

Майка отглежда сина си Буда като Маугли – без ток, вода, ЕГН и акт за раждане

„ Това е пускане на записването на всеки един от раждането му в „ дяволската система ”, споделя дамата от село Иван Вазово

За неуместен случай от Пловдивско описа Нова телевизия. Близо три години дете живее без ЕГН и без акт за раждане.

Майката - 41 годишната Галя Танева живее с 3-годишния си наследник на края на село Иван Вазово измежду голям брой кучета. В къщата няма ток и вода. Детето ражда сама у дома. 

„ Това е пускане на записването на всеки един от раждането му в „ дяволската система ”. Всяко ЕГН е номер, с който се записва и незабавно стартира подчиняването. Малкият се споделя Буда, той се самонарича Ата ”, изясни майката Галя Танева. Самата тя следва извънредно набожен и природосъобразен метод на живот и отхвърля основаните административни правила. Жената споделя, че дребният се споделя Буда, само че той се самонарича Ата. Танева следва извънредно набожен и природосъобразен метод на живот - по нейните думи - и отхвърля основаните административни правила.

На въпрос дали се опасява, че детето ще бъде лишено от цивилен права, тя дава отговор красноречиво: „ При състояние, че аз съм Христос, ни минимум мога да се опасявам ”. За детето се грижи сама. Родила го преди три години вкъщи. Това е второто ѝ раждане в домашни условия, като първото бебе умряло.

Местните описват, че дамата не позволява никого в дома си. Но виждали постоянно хора да ѝ доставят храна и облекла за детето.

Сега акт за раждане на детето ще бъде публикуван служебно от Община Калояново. Това ще се случи след решение на Районния съд в Пловдив, който е сезиран за случая от прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР