Това е старинна руска рецепта, станала популярна, благодарение на билкарката

...
Това е старинна руска рецепта, станала популярна, благодарение на билкарката
Коментари Харесай

Moщна рецепта срещу инфаркт и инсулт

Това е старинна съветска рецепта, станала известна, с помощта на билкарката Олга Романова – за живот без инфаркт и инсулт, написа Zdrave.to.
 инсулт

Най-доброто лекуване на инфаркт и инсулт  е предварителната защита. За тази цел е идеална  рецептата на съветската национална лечителка Олга Романова .

Много постоянно, откакто навършат 40 години, болшинството от нас са изправени пред появяването на признаци като непрекъсната отмалялост,  постоянно главоболие  и дефицит на въздух. Също по този начин, има хора, които страдат от високо кръвно налягане и болки в сърцето.

Често тези признаци са разследване от отсрочване на депозити от  неприятен холестерол  по стените на кръвоносните съдове пише lekuva.net.

Днес нашият редакторски екип ще показа с вас,читателите, една обичана рецепта за национален лек, с който  да изчистите кръвоносните съдове и холестеролните плаки . Приготвянето не е мъчно. Нужни са ви единствено седем доста вкусни и известни съставки. Лесно може да си ги набавите от който и да е магазин или пазар.
Как да се предпазите от инфаркт и инсулт? Ето рецептата на лечителката Олга Романова!
– 200 грама алено изсъхнало вино
– 200 грама сок от моркови
– 200 грама сок от ряпа
– 200 грама лимонен сок
– 200 грама сок от алено цвекло
– 200 грама вода
– 15 скилидки чесън
– 200 грама мед

Как се прави?

1. Направете сок от алено цвекло, моркови, ряпа и лимон.

2. Обелете чесъна и го пресовайте. Получената каша разредете с топла, преварена вода.

3. Смесете в подобаваща купа.

4. Добавете аленото вино и меда. Прехвърлете всичко в подобаващ стъклен буркан, който да съхранявате в хладилника. Може да го ползвате не по-дълго от 45 дни.

Как се приема?

В продължение на 45 дни се взима от сместа една супена лъжица три пъти дневно, половин час преди хранене. Две седмици, откакто сте почнали да приемате този национален лек, вие ще забележите доста усъвършенстване на вашето положение.

Също по този начин, след постоянен банкет на този балсам ще се простите с безпричинното главоболие и  ще възстановявате кръвното налягане . Тази примес ще помогне на тялото да се почисти от шлаките и токсините. Преди да приемете каквито и да е средства за пречистване на кръвоносните съдове, би трябвало да се консултирате с вашия доктор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР