Това е стандартна стъпка в развитието на пазара към въвеждане

...
Това е стандартна стъпка в развитието на пазара към въвеждане
Коментари Харесай

Важи От Днес! Огромна Промяна За Всички Българи, Които Плащат С Карти!

Това е общоприета стъпка в развиването на пазара към въвеждане на новаторски способи на заплащане, разясняват финансисти.

По данни на Българска народна банка и “Мастеркард ” безконтактните заплащания са се нараснали със 151% за последната година, което е надалеч над междинното за Европа. Средната стойност на една трансакция е 58 лв.. Новият предел от 50 лв. отразява настоящите финансови потребности на потребителите и демонстрира зрелостта на българския пазар за тази стъпка, аргументират се от “Мастеркард ”.

Увеличаването на лимита за безконтактни преводи щяло да разреши доста да се усили скоростта и удобството на огромна част от потребителите. Навлизането на безконтактните заплащания е директно обвързвано с адаптирането на мобилните разплащания и популяризирането им в страната и чужбина.

България застава измежду страни като Франция, Австрия, Германия и Италия с най-голям предел на цената на безконтактна транзакция. На 50 лв. се подвига лимитът на заплащанията без пинкод на един от огромните издатели на карти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР