Това е списък на различни организации, които могат да ви

...
Това е списък на различни организации, които могат да ви
Коментари Харесай

Как да пътувате по света почти безплатно

Това е лист на разнообразни организации, които могат да ви оказват помощ да посетите нови места без да профуквате всичките си пари.

Help Exchange – https://www.helpx.net/

Тук локални поданици от разнообразни страни канят туристи, искащи да им оказват помощ във фермата или в дребния им бизнес в подмяна на гратис настаняване, храна, екскурзии, че даже и йога извършения. Чудесен метод освен да посетите нова дестинация, само че също по този начин да проучите и локалния обичай и просвета. Просто изберете типа работа, който е единствено за вас и се свържете с домакина. Например може да се сържете с италианска плантация, в която да работите единствено по два часа дневно.

WWOOF – http://www.wwoof.net/

Тук може да откриете разгласи от разнообразни поданици на света, които се заниамват с био земеделие и се нуждаят от безвъзмезден труд. Друг метод да се пътува и работи за заслон и храна.

Sudan Volunteer Programme — http://www.svp-uk.com/

Благотворителна организация от Англия изпраща студенти филолози, които са последни два курса в университета, като доброволци в Судан, с цел да учат локалните деца на британски език. Може да се присъедините към потребното дело и да получите добър опит. Предимство имат претенденти, на които британският език е роден, само че в случай че имате на практика опит в преподаването, могат да прегледат вашата кандидатура.

SE7EN – http://www.the7interchange.com/

На SE7EN  може да бъде открита доброволческа стратегия или план в съвсем всяка страна. Например, да отидете на Бахамите и да работите за основаването на самостоятелен проучвателен център за проучване на лимоновите акули.

Conservation Volunteers — http://www.conservationvolunteers.com.au/

Тази организация ще се понрави на феновете на еко туризма, които мечтаят да посетят Австралия или Нова Зеландия. Целта – опазването на природата. На уеб страницата има доста доброволчески стратегии в разнообразни елементи на Австралия и Нова Зеландия, които са са разполагаем за кратковременен или дълготраен интервал.

United Nations Volunteers — http://www.unv.org/

А може да станете и доброволец на Организация на обединените нации, стига да сте на 25-годишна възраст, да имат приключено висше обучение и да владеете британски, френски или испански.

AIESEC – http://www.aiesec.ru/

Международна младежка организация, която дава разнообразни стажантски стратегии, стратегии за продан и доброволчески благоприятни условия за студенти и зрелостници в 113 страни.

Appalachian Trail – http://www.appalachiantrail.org/

Още една организация с нестопанска цел, която приема доброволци, обичащи природата и са подготвени да вземат участие в опазването на райна на организацията (а регионът е към 250 000 дка земя от Мейн до Джорджия).

Find a crew — http://www.findacrew.net/secure-server/eng/search/sea…

Ако не страдате от морска болест, може да станете част от екипажа на круизен лайнер, яхта или катамаран и да обмените своя труд в подмяна на гратис пътешестване по морето (на вашите услуги ще бъдат Океания и Азия). Друга опция е Vagabond Sailing (Азия, Океания, Средиземно море).

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР