ТОВА е спиращият дъха маршрут за пътешествие, наречен най-добрият“ път

...
ТОВА е спиращият дъха маршрут за пътешествие, наречен най-добрият“ път
Коментари Харесай

„Най-добрият“ път в света се гордее с ослепителни гледки и е обичан от Джеръми Кларксън – но е отворен само за половин година

ТОВА е спиращият дъха маршрут за странствуване, наименуван „ най-хубавият “ път в света от легендата на Top Gear Джереми Кларксън.

Магистралата Трансфагарашан в провинциална Румъния се вие ​​през съвсем 100 благи каменист пейзаж, свързвайки град Пиещи с град Сибиу.

Пътят минава през Карпатите и провокира съпоставения с италианския проход Стелвио, необятно считан за едно от най-хубавите места на Земята за шофиране.

Кларксън затрупа похвали за Tranfagarasan по време на пътешестване из страната с сътрудниците си Джеймс Мей и Ричард Хамънд.

Той сподели: „ Отгоре наподобява по този начин, като че ли някой е употребявал всяка страхотна крива във всяка страхотна писта в света, с цел да създаде съвършената писта: непрекъсната сива лента на автомобилното съвършенство. “

Задайте на повече от 6600 фута над морското ниво, маршрутът е цялостен със стегнати фиби, извиващи се завои и внезапни рухвания.

В резултат на това не е за тези, на които им липсва убеденост зад кормилото.

Но постоянно пътешествениците м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР