Това е скандално! Продължаваме да плащаме за АЕЦ Белене. Любимата

...
Това е скандално! Продължаваме да плащаме за АЕЦ Белене. Любимата
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Пак ще плащаме за АЕЦ "Белене"! НЕК е сключила договор с Атомстройекспорт за съхранение на доставеното оборудване

Това е скандално! Продължаваме да плащаме за АЕЦ " Белене ". Любимата на Борисов Атомстройекспорт , се е сдобила с нова милионна поръчка от НЕК. Само преди дни, управлението на НЕК е взело решение да подписа контракт с съветската компания за предпазване на доставеното съоръжение за АЕЦ " Белене " през идващите 2,5 година Обявената стойност за услугите е в размер на 1,119 млн. лева

По утъпканите пътеки на българо-съветската дружба не престават да се разменят милиони, които плащаме всички българи с налозите си. Защото АЕЦ " Белене " не е план, който ще създаде и един мегават час електрическа сила (още по-малко евтина), не е план, който ще подсигурява енергийната самостоятелност на страната ни, не е план, който ще има принос за модернизацията на енергетиката ни, не. Проектът АЕЦ " Белене " е еманация на измяната към българските национални ползи.

Поемам ангажимент като депутат в 46-то Народно заседание, да внеса искане за следствие на всички политически решения и заплащания по плана АЕЦ Белене (в интервала 2018 - 2021). Ще положа старания да се осветлят всички политико-икономическите връзки, които повече от 20 години разрешават да се краде публичен запас, с цел да се пълнят чекмеджета в Бояна и в Кремъл. И ще забележим дали и те нямат връзка с оповестените по закона Магнитски.

За да спрем кражбите и да върнем суверенитета в енергетиката ни - гласувайте на 11 юли с номер 23 за Демократична България!

 Фейсбук пост на дясната ръка на Христо Иванов и хардлайнер на Демократична България - Иво Мирчев !
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР