Това е силният отбор на ГЕРБ/СДС – Варна, с който

...
Това е силният отбор на ГЕРБ/СДС – Варна, с който
Коментари Харесай

ГЕРБ-Варна регистрира листата си за изборите, водач е Даниел Митов 


Това е мощният тим на ГЕРБ/СДС – Варна, с който безапелационно ще спечелим доверието на нашите съграждани. Защото лъжливата Промяна и Пълен Провал със 7-месечното си престояване във властта ни изправиха пред незапомнени тежки рецесии, с които занапред би трябвало да се оправяме. Това сподели кметът на Варна и регионален координатор на партията Иван Портних, който записва в РИК листата с 30 претенденти за народни представители за идните предварителни избори на 2 октомври.

„ За мен е чест и наслаждение лидер на тима да е Даниел Митов, зам.-председател на Политическа партия ГЕРБ, политик с ясна евроатлантическа ориентировка, два пъти министър на външните работи ”, сподели Портних. Той уточни, че всички общини във Варненска област и региони в града са със свои представители в листата, както и съдружните сътрудници Съюз на демократичните сили и „ Гергьовден ”. Повечето лица са познати от предните избори през предходната година, доминират младежите с висше обучение и добра професионална реализация. Иван Портних благодари на проф. доктор Костадин Ангелов, лидер на варненската листа в предните парламентарни избори, за положителната взаимна работа и му пожела триумф във Велико Търново.

„ Варна е прелестен град, прозорец към света, хората тук са космополитни, отворени и необятно скроени ”, сподели Даниел Митов.

На най-често задавания въпрос с кого ще се коалира партията, той отговори: „ Ние сме в коалиция с жителите. „ ГЕРБ е единствената партия, която може да се оправи с рецесиите, които донесе Промяната. Промяната не беше за положително, Промяната беше злополука. Хората видяха това по сметките си за ток, за газ, по сметките, които заплащат на бензиностанциите. Това, което направи Промяната, е да плащаме налог „ война ”- с горивата, с този лев на всеки литър гориво и вкарването още веднъж в приложимост на медиатори на Газпром, т.е. купуваме същия газ, само че на по-високи цени “, сподели лидерът на варненската листа на ГЕРБ/СДС.

Той уточни, че партията има решения за справяне с високите цени на ел. силата, за различни доставки на синьото гориво при 100 % диверсификация – с повече количества от Азербайджан, образуване на търгове на разнообразни точки, свързани с Балкански поток, от които може да влиза и различен газ, и несъмнено да се договарят количества полутечен газ, за които би трябвало да има запазен потенциал. Не на последно място е преодоляване на мигрантската вълна, борбата с трафикантите и каналджиите, която загуби персонално Бойко Рашков като министър на вътрешните работи. Даниел Митов напомни по какъв начин през 2015-2016 година при държавното управление на Бойко Борисов беше овладяна най-голямата бежанска рецесия освен за България, само че и за Европа.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР