Това е шокиращият момент, когато полицай от метеорологичната полиция напада

...
Това е шокиращият момент, когато полицай от метеорологичната полиция напада
Коментари Харесай

Метеорологично полицай напада медицински работник при арест по погрешка за самоличност, след като той се е обадил на 999 за помощ

Това е шокиращият миг, когато служител на реда от метеорологичната полиция атакува медицински служащ, който го е извикал за помощ при арест по простъпка за идентичност.

Компютърът Джонатан Марш беше наказан за нахлуване, откакто удари медицински служащ в главата. Но остава на работа, откакто е бил подложен единствено на лимитирани отговорности и не е отхвърлен.

Марш беше извикан за отчет за незаконни вреди в Ромфорд, Лондон, вечерта на 13 ноември 2022 година дружно с сътрудници. При идването си, вместо да оказват помощ на Расике Атанаяке, те го взеха за обвинен и отидоха да го арестуват, до момента в който той извика „ Аз съм този, който ти се обади “, до момента в който го закопчаваха с белезници.

Запис от телесна камера демонстрира служители на реда на място беседват с господин Attanayake, преди да изтичат надолу по пътя, след което след известие от контролния център се обръщат и го арестуват. След като се пробват да вкарат ръцете му зад тила му, те го бутат на земята и се пробват да го притиснат там.

Марш к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР