Това е шеста поредна победа за Пьотр на турнира. Той

...
Това е шеста поредна победа за Пьотр на турнира. Той
Коментари Харесай

Шеста поредна победа изстреля Пьотр Нестеров на полуфинал в Нови Сад

Това е шеста поредна победа за Пьотр на шампионата. Той записа три триумфа в квалификациите, а в първия кръг на главната скица отстрани №1 в схемата Матиас Сукас (Аржентина). След това се наложи с 6:3, 6:1 над Алваро Меза от Еквадор.

Нестеров проби за 4:2 в първия сет и задържа преднината си до края му. Във втората част Пьотр изостана с 0:5 и Киватцев изравни сетовете.

В третата решителна част Нестеров изостана с 0:2, само че незабавно отговори с рибрейк и изравни при 2:2. Българинът направи съдбоносен пробив за 6:5 и затвори мача на личен сервис с гейм на 30.

Междувременно Симон Антъни Иванов и Пьотр Нестеров се класираха за финала на двойки. Двамата българи доближиха до мача за трофея след отричане на противниците им Гонсало Буено (Перу) и Алваро Меса (Еквадор) в полуфинала. 22-годишният Иванов има две трофеи при дуетите от сериите " Фючърс " на Световната федерация ITF, като едната от тях завоюва при започване на месеца в София в тандем със сънародника си Габриел Донев. 19-годишният Нестеров пък се стреми към първи успех на двойки.

Нестеров и Иванов са състезатели на Търговска колегия " Черно море Елит " с треньор Кристиян Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР