Това е сериозен показател и намаляването на техния брониран юмрук

...
Това е сериозен показател и намаляването на техния брониран юмрук
Коментари Харесай

Русия е загубила 1500 танка, половината от нахлулите в Украйна

" Това е сериозен индикатор и намаляването на техния " брониран пестник ", споделя още специалистът пред " Украйна 24 ".

В същото време Петр Черник споделя, че обстановката на фронта е сложна единствено в едно направление - Северодонецк: „ Това в действителност е стратегическа точка за руснаците, тъй като като цяло е последната линия, след която те ще могат да стигнат до административната граница на Луганска област “.

Според него Украйна несъмнено не се нуждае от Мариупол-2: „ Струва ли си да се борим за него Северодонецк още известно време? Разбира се, тъй като всяка батальонна тактическа група, която ще бъде изтеглена в тази посока, усъвършенства нашите оперативни качества както в Харковска, по този начин и в Херсонска област. Но аз съм корав последовател на това, че не ни би трябвало никакъв " Мариупол-2 ".

По-рано ръководителят на регионалната военна администрация в Луганск Сергей Гайдай означи, че нашествениците се доближават до Лисичанск, а уличните боеве в Северодонецк не престават.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР