Това е сърцераздирателният момент, когато полицията откри мъртвото бебе на

...
Това е сърцераздирателният момент, когато полицията откри мъртвото бебе на
Коментари Харесай

Шокиращ момент, когато полицията откри мъртвото бебе на Констанс Мартен в чанта Lidl, заснето на бодикамера

Това е сърцераздирателният миг, когато полицията откри мъртвото бебе на Констанс Мартен в Lidl - снимано на запис на полицейска бодикамера.

36-годишната Констанс Мартен и нейният сътрудник Марк Гордън избягаха с новороденото си бебе Виктория, бягайки от полицията, преди в последна сметка да бъдат проследени в Брайтън, Източен Съсекс.

Съдът към този момент е чувал, че аристократката и нейният сътрудник към този момент са имали четири деца, взети под грижите, преди дребната Виктория да загине трагично, откакто прекараха съвсем осем седмици в бягство.

Но откакто Мартен и Гордън бяха хванати, те отхвърлиха да кажат на полицията къде Виктория беше - тогава дни по-късно полицията направи сърцераздирателното изобретение на останките на детето. Тя беше открита в неизползвана колиба на имот покрай мястото, където двойката беше задържана.

В Олд Бейли през днешния ден обвинените седнаха на подсъдимата пейка, до момента в който бяха пуснати фрагменти от полицейска бодикамера сега, в който останките на В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР