Това е само загрявка... Ние трябва да имаме пълен контрол

...
Това е само загрявка... Ние трябва да имаме пълен контрол
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Политиката в България се превърна в цирк

" Това е единствено загрявка... Ние би трябвало да имаме цялостен надзор над властта "

Луна по Нова тв.

Кои сте, вие, бе? Чалга клубовете?

Луна поканена в Нова тв, да блъвне нещо преди втория тур. 32 години ни лъжели с някакви конституцийки, в този момент и Румен Радев ни бил приготвил някаква конституцийка, скрито написана.

Луна имала 300 хиляди гласа, а не 20 хиляди, но не можела да го потвърди (в поддръжка на тезата на Борисов за фалшифицираните избори)... Николаев и другарката му я гледат любовно...

Попитаха я да каже дали ще посъветва своите гласоподаватели за втория тур да гласоподават за единия или другия претендент (главната конспирация, нали, това им е задачата, с цел да я поканят).

Тя отговори - Прилича ли ви Радев на талант? Прилича ли ви бойковиста Герджиков на талант? (Не им се хареса напълно отговорът, но Луна свърши като цяло - най-после прикани за протест на втория тур).

Политиката в БГ се трансформира в цирк. Кухи лейки, които хабер си нямат от страна и закони приказват за конституцийки не в някоя кабеларка, а в национални малките екрани.

Фолкпевицата Луна даде обещание да ни напише нова национална конституция... И има задоволително кухи лейки, които ще гледат със зяпнала уста - Ииии, по какъв начин им го сподели.

Нямат време за през днешния ден и на следващия ден да изредят всички отпаднали 21 претендент президенти да призоват своите гласоподаватели против Радев - множеството се упражняваха да приказват срещу него.

Иван Бакалов/Фейсбук

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР