Това е съждението на премиера Бойко Борисов заради партийните субсидии.

...
Това е съждението на премиера Бойко Борисов заради партийните субсидии.
Коментари Харесай

Който се обяви против лудите, сам го обявяват за луд

Това е съждението на премиера Бойко Борисов поради партийните дотации. Той разгласи, че в този момент се внася законопроект за партийна дотация от 1 лев на глас, като преди две години ГЕРБ имали настройката да трансформират размера на дотацията, единствено че " някакви сили " се намесели - по тази причина в този момент кабинетът внася законопроекта. Става въпрос за изменение на Закона за държавния бюджет.
Да забележим по какъв начин заплащат на социолозите, по какъв начин ще се провеждат, иронизира Борисов, който изрази вяра законопроектът да бъде подсилен. " С парите, които ще се спестят, ще се строят детски градини и ясли ", добави той и предизвести, че " олигарсите " щели да си купят партиите. Финансовият министър Владислав Горанов поддържа тези думи и разгласи, че нямало по-добър фиктивен модел от този на политическите партии. " След като сами като политици ги настроихме против нас (бел. ред. - гражданите), дано в този момент забележим по какъв начин с 1 лев се прави политически модел ", заключи Горанов и сподели, че ГЕРБ ще се оправи и с такава дотация.
Борисов сподели и, че той като спечелил избори за пръв път, било без нито 1 лев, само че фондациите " Конрад Аденауер " и " Ханс Зайдел ". Той видя популизъм в тематиката, като ядосано акцентира, че повече нямало да разреши напън върху ГЕРБ по въпроса. В момента, в който одобряват закона, ГЕРБ връща всичко надплатено, даде обещание Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР