Това е продължение на един и същи сценарий - така

...
Това е продължение на един и същи сценарий - така
Коментари Харесай

Съдия от ВСС: Решението за избора на Сарафов е продължение на един и същ сценарий

" Това е продължение на един и същи сюжет " - по този начин членът на Висш съдебен съвет Олга Керелска заключи промяната на Иван Гешев с Борислав Сарафов.
Прочетете още
" Голямо нарушаване, което е позволила прокурорската гилдия при избора на и.ф. основен прокурор, е това, че на процедура те въобще не са разискали професионалните и нравствените качества, което е наложително. Някои от тях дори поддържат тезата, че видите ли, и.ф. основният прокурор има всички пълномощия на основния прокурор, в това число и да сезира конституционния съд ", изясни Керелска пред bTV.

" Подготвят се отчети по отношение на професионалните и етичните качества на претендента. Не може с едно изречение на това съвещание те да кажат " Това са сигнали, които още не са тествани, и ние не можем да се базираме на тях. Всеки може да пусне против всеки някакъв сигнал ", изясни Керелска.

Тя застъпи тезата, че Пленумът на Висш съдебен съвет е трябвало да направи избора. Според нея е било редно да има авансово разискване. Имало е и нарушавания в провеждането на съвещанието на Висш съдебен съвет.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР