Това е приоритет №1 на левицата Българите заслужават управление, избрано

...
Това е приоритет №1 на левицата Българите заслужават управление, избрано
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Изборният процес трябва да бъде обезпечен с честни и достойни хора

Това е приоритет №1 на левицата

Българите заслужават ръководство, определено по законен метод, съгласно позицията на зам.-председателя на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България " и ръководител на Предизборния щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски. " Българска социалистическа партия през последните години е била поредна във вижданията си по отношение на честността на изборите ", акцентира още веднъж Свиленски по време на присъединяване си в кръгла маса „ Механизми за осъществяване на почтени избори в България ", проведена от Политическа партия МИР.

Социалистът уточни: „ Идентифицирали сме значимите проблеми в изборния развой, с цел да може да се случи това законно ръководство. Най-важните са: недействителни бюлетини, изборните списъци-„ мъртвите души " в тях, и на трето място - машинно гласоподаване. Машината е единственият поръчител, че няма да ги има недействителните бюлетини ".

Категоричното заявление на Свиленски по време на форума бе, че отговорността за провеждането на почтени избори би трябвало да се увеличи от страна на всички участници в изборния развой. „ Трябва да се направи обединен фронт ", безапелационен е депутатът от левицата, който добави, че изборният развой би трябвало да бъде гарантиран с почтени и почтени хора, които да отстояват честността на изборите.

Свиленски посочи още, че констатирането на нарушавания след края на изборния развой няма изключително значение: „ Когато е завършил изборният развой - това, че ще констатираш операции от камера, да вземем за пример, не значи доста. Съдът ще установи, че това е незначителна секция, която не въздейства на изборния резултат. "

Председателят на Предизборния щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски насочи зов: „ Всички дружно и обединени да отстояваме провеждането на почтени и транспарантни избори ". Той акцентира, че това е номер едно приоритет на левицата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР