Това е предизборен бюджет без реформи. Това е бюджет на

...
Това е предизборен бюджет без реформи. Това е бюджет на
Коментари Харесай

Проф. Димитър Тадаръков: Бюджет 2019 е бюджет на страха

Това е избирателен бюджет без промени. Това е бюджет на страха, сподели в утринния блок на Bulgaria on air преподавателят в УНСС проф. Димитър Тадаръков във връзка плана на държавен бюджет за 2019 година, който през днешния ден би трябвало да бъде прегледан на първо четене в Народното събрание.

В този бюджет има за всеки по нещо – планувано е следващата година да има европейски и локални избори, както и вероятно предварителни парламентарни избори, добави проф. Тадаръков.

Депозитите на българите са 50 милиарда лв.. Такова знамение няма по света. Това е единствено в случай че има боязън от вложения. Българите не имат вяра на ръководството на страната. Това е скритата истина, която ще избухне рано или късно. Ако хората имат вяра на ръководството, те ще извадят тези пари и ще ги вкарат в дребен, междинен или наедрял бизнес. Вместо това хората държат парите си в банките при 0,4% рента и инфлацията ги изяжда. Чуждестранните вложения също са минимални. Защо да се молим за задгранични вложения, откакто имаме 50 милиарда лв. на депозити, сподели още проф. Димитър Тадаръков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР