Това е правителство, което може да сподели отговорност и което

...
Това е правителство, което може да сподели отговорност и което
Коментари Харесай

Борисов: Ако правителството мине с някой трик, то ще има много кратък живот

Това е държавно управление, което може да показа отговорност и което напълно ГЕРБ-СДС си носи отговорност. Министрите в кабинета са били водачите в регионите, които катогиречно са победили в пъти повече нашите директни съперници там. Това е почтено към гласоподавателите и ние поемаме този риск, сподели пред публицисти ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов на излизане от Президентството.  

" Ако държавното управление мине с някой трик, дали някои не дойдат, дали някои ни поддържат не като партии, не като болшинство, което да извършва нашата стратегия, то тогава държавното управление ще има доста къс живот . Но не че някой ще го събори, просто ние ще излезем от него. В този къс живот единствената и първа най-важна цел е да приемем бюджета. Другото е Плана за възобновяване, еврофондовете. Еврозоната е политически въпрос и в случай че има държавно управление мисля, че можем да го придвижим, по този начин както ви вкарахме в Европейския банков съюз, чакалнята на еврозоната. След това умерено можем да отидем на избори. 

" Калин Стоянов е единственият министър до момента, при който няма обжалване на избори от никоя партия ", разяснява Борисов министрите в проекто кабинета.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР