Това е поведение на човек в кампания, на човек, който

...
Това е поведение на човек в кампания, на човек, който
Коментари Харесай

Христо Иванов: Радев търси начини да всява разделение и да влезе на политическия терен

Това е държание на човек в акция, на човек, който продължава да търси метод да разшири своето въздействие. Лишен е през главната опция, която имаше, през служебните държавни управления и търси други способи да всява разделяне и да влезе на политическия терен. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов в коридорите на Народното събрание по отношение на вчерашното изказване на президента Радев, съобщи кореспондент на " Фокус “.

" Всеки път, когато видя какъв брой се нервира президентът от това, че има постоянно държавно управление, което следва нашите цели, се увещавам че сме на прав път. Като видя по какъв начин сега, когато България в действителност стартира да оказва помощ за общите старания на интернационалната общественост да спре войната в Украйна и по какъв начин работим за ефикасното освобождение на българската енергетика от съветско въздействие във връзка с пристанище " Росенец “ и той незабавно реагира мъчително, това значи, че сме на прав път ", съобщи Иванов. 

" Радев избра да застане в една от най-възможните ретроградни позиции. Бих споделил, позиция, която заплашва националния интерес, тъй като националният интерес на България е еднопосочен. Той е за това да има здрави гаранции за сигурността на нашата граница в района и сигурността на интернационалното право в района. Русия работи за това в района да настане безпорядък, да се възцари правото на мощния, а не на интернационалния ред. От тази позиция, аз не мога да си показва по какъв начин той си показва своята позиция, само че тя обективно опонира на българския народен интерес ", сподели още съпредседателят на ПП-ДБ.

Христо Иванов разкритикува държанието на президента по време на церемонията по разкриване на пилона в Рожен. Според него речта му е една от най-противоречащите в историята на българското президентство. 

" Радев се държи като на човек в акция. Той вместо да се придържа към своята конституционна роля на обединител, който търси обединяването на разнообразни публични и политически групи, даже когато отива да открие монумент на трикольора, което би трябвало да бъде изпитание за обединяване, съумява да произнесе една от най-разделителните речи в историята на българското президентство ", безапелационен бе той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР